Πάρε το Δήμο
στα χέρια σου!

Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα "Πάρε τον Δήμο στα χέρια σου" και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας (ανώνυμα ή επώνυμα) ώστε να μοιραστείτε τη γνώμη, τη σκέψη και την άποψη σας για τον τόπο που ζείτε. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις απόψεις σας για τον Δήμο μας, ώστε να μπορέσουμε να τα αξιοποιήσουμε και να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα ή αδυναμίες που υπάρχουν.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς, καθώς επιδιώκουμε να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό. Ανεξάρτητα από το πολιτικό, κοινωνικό ή οικονομικό υπόβαθρό σας, δίνουμε τη δυνατότητα να συμβάλλετε στη διαμόρφωση του μέλλοντος του τόπου μας.

Παρακαλούμε, μην διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Διαβάζουμε προσεκτικά κάθε μήνυμα που λάβουμε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς τις σκέψεις σας και να συνεργαστούμε για να κάνουμε την περιοχή μας ακόμα καλύτερη. Σας ευχαριστούμε που επικοινωνείτε μαζί μας!

email: [email protected]

      Πολιτική Απορρήτου.

    TOP